Lisätiedot risteilystä klikkaamalla kuvaa
(vaatii sisäänkirjautumisen)

Kirjautuminen

USBEK:lle kultaa ja pronssia erotuomareiden suomenmestaruustaistossa!

Lauantaina 19.5. pelattiin 19. kerran erotuomarikerhojen välisissä salibandyn suomenmestaruuskisoissa (tuttavallisemmin SBETSBSM -kisat). Paikkana oli Campo Sportcenter Vantaalla ja päävastuullisena järjestäjänä USBEK. Kisoihin ilmoittautui ympäri Suomen yhteensä yhdeksän joukkuetta. Mitalipeleihin päätyi USBEK:n kahden joukkueen lisäksi myös LSBEK (Länsi-Suomi), sekä Sakset (Savo-Karjala). Mukana USBEK:sta oli myös fuusiojoukkue PuumaDädit, joka teki maalin jokaisessa pelaamassaan ottelussa. 

 

Pronssiottelussa kohtasivat siis USBEK:n Pelikäy ja Sakset. Pelikäy hoiti homman kotiin voittamalla pelin 6-3. Finaali oli tiukempi, kun puolustavaa mestarijoukkuetta #wetoo (ent. #haippiryhmä) vastassa oli LSBEK ja ratkaisu venyi rangaistuslaukauksille asti. Ratkaisua odoteltiin kolmanteen vetäjäpariin asti, jolloin pistepörssin voittanut Rasmus Rissanen (7+8=15) jallitti kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi valitun Heikki Hakalan. #wetoo:n Eetu Weurlander torjui viimeisen turkulaisen vedon ja juhlat alkoivat. 

 

 

Palkintojenjakotilaisuus oli illalla O'learys Bakersissä, ja juhlat jatkuivat aamuun asti. Poika säilyi suht ehjänä, mutta voi olla järkevää uusia se ennen 20. kisoja, jotka pidetään vuoden päästä Kaakkois-Suomen alueella (todnäk. Mikkelissä). 

 

Kiitos kaikille osallistujille ja vapaaehtoisille unohtumattomista kisoista!

Seuraa @usbekry Instagramissa!
Instagram