Koronavirustiedote

Suomen Salibandyliitto ilmoitti 12.3., että sen alaiset sarjat pysähtyvät koronavirus COVID-19:n vuoksi perjantaista 13.3. alkaen. Tiedote tästä: https://salibandy.fi/uutiset/huippu-urheilu-uutiset/salibandyliiton-sarjat-pysahtyvat-koronaviruksen-vuoksi/ Myös pääsarjat jäävät kesken, sijoituksista yms kerrotaan maaliskuun lopussa. Erotuomaripalkkioiden laskutuksesta on erilliset tiedotteet sbet.fi -palvelussa.

Yhteistyökumppanimme Arena Center tiedottaa etusivullaan, että se seuraa tilannetta jatkuvasti ja toimii THL:n määräysten mukaisesti. Tämän hetkisen tiedon mukaan hallit suljetaan, sarjat menevät toistaiseksi tauolle ja niiden jatkamista pohditaan tilanteen selkeydyttyä. Huhti- ja toukokuun isot turnaukset on peruttu, mutta korvaavien turnausten järjestämistä toisena ajankohtana selvitetään.

Erotuomareiden SBETSBSM -turnauksen järjestämisestä tehdään päätös huhtikuun puolessa välissä sen hetkiseen tilanteeseen peilaten. Siihen asti valmisteluita tehdään normaalisti, eli joukkueiden kokoamista kannattaa tehdä. Mikäli kisat järjestetään suunnitellusti, tulee hotellivaraukset tehdä 16.4. mennessä.

Myös kesän USBEK-risteily on vielä normaalisti suunnitelmissa, joten siihen voi ilmoittautua huoleti.